eg_puzzelstukjesEG is opgericht door Erik Goos (1973). Erik studeerde Management, Economie & Recht aan de Avans Hogeschool te Breda. Na zijn studie heeft hij jarenlange ervaring opgedaan in de financiele dienstverlening bij verschillende banken in diverse functies als beleggingsadviseur, bedrijvenadviseur en relatiemanager. Erik is gespecialiseerd in onder meer bedrijfsfinancieringen, markt- en bedrijfsanalyses, bedrijfsoverdrachten en -overnames en begeleiding van bedrijven in zwaar weer.

Vanuit zijn praktijkervaring heeft Erik Goos gemerkt dat er behoefte is aan een objectief klankbord voor ondernemers naast de reguliere contacten met hun accountant en/of bank.

Door de oprichting van EG heeft Erik hier invulling aan gegeven. Gedurende zijn carriere in de bancaire sector heeft hij veel contacten met bedrijven in verschillende branches opgedaan, zodat hij de bijbehorende zakelijke facetten van het ondernemen goed kent en op waarde kan schatten met de daarbij behorende emoties.

Groentje 20     4814 TH Breda     M  06 - 38 927 197     E  info@eg-financial.nl     I  www.eg-financial.nl     KvK H52534782

eg-kader-rechts